Lecler

Lecler bryr sig om hur du känner dig själv. Lecler bryr sig om ditt utseende och hälsan av din hud. Deras förpliktelse är att skapa produkter som är sköna att använda och har vetenskapligt stödd för att få de bästa resultat.

Lecler är grundade av två vänner som har 10 års erfarenhet i farmaci och ett gemensamt syfte - att använda deras kunskap för att skapa produkter som bekvämt och effektivt tar hand om din hud.

Fransk stil, PhD i effektivitet.

Lecler, eller le cle, är ett franskt ord som betyder nyckel. Det är ett nyckelord vilket leder till skönhet och självkärlek. Varumärken är guidade av noga forskning och kombinerat med funktionella egenskaper för att göra arkmasker behagliga att använda. Med en enkel applicering och 20-minuters användningstid får man föryngrande effekter som lätt förenas med den moderna livsstilen.

Att älska jorden och din hud.

Lecler arkmasker innehåller bara noggrant anskaffade och kombinerade ingredienser för att producera dem perfekta produkterna just för dig. Ingredienserna är hämtade från tidprövade växter i Asien och Lecler är stolt över att ha möjlighet att undersöka och stödda välbefinnande i Europa med exceptionell omsorg för hud och integritet.

Alla ingredienser är kraftfulla, aktiva och har terapeutiska egenskaper för att säkerställa att de absorberas och ger effekt. Lecler har åtagit sig att producera hudvård utan sulfat, paraben och ftalat.

Alla Lecler produkter är prövade i funktion, är veganska och cruelty-free.